përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Gra të shquara shqiptare

Shukriu, Edi.

shukriu albankeNjë përmbledhje me biografi dhe bibliografi grash të shquara shqiptare qysh nga koha helenike-ilirike e gjer më sot. Me kthjelltësi autorja u jep lexuesve një përfytyrim për botën gati të panjohur të grave shqiptare dhe ndihmesës së tyre për afirmimin e kombit shqiptar.

Gra të shquara shqiptare nga Edi Shukriu ka dalë në përkthim malazez (sprovë për lexim) nga Jovan Nikolaidis nën titullin Eminentne Albanke pranë botimeve Plima, Ulqin.

partner projektesh

traduki partners 2014 d