përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Ivanji, Andrej

.

ivanji andrejAndrej Ivanji, i lindur më 1965 në Beograd, ka studiuar gjermanistikë. Ai është redaktor për politikë të jashtme në revistën e përjavshme Vreme dhe qysh nga viti 1994 korrespondent për Ballkanin i së përditshmes vjeneze Der Standard. Veç kësaj ai punon për Tageszeitung në Berlin, WDR-in dhe mediume të tjera në gjuhën gjermane.

partner projektesh

traduki partners 2014 d