përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Olujić, Ivana

.

olujic_ivana
Ivana Olujić, e lindur më 1976 në Sinj, studioi histori dhe kroatistikë pranë Fakultetit Filozofik të Universitetit të Zagrebit, ku jep sot mësim letërsinë rumune. Ka botuar përkthime në revistat Ars e Tema si dhe në katalogun Revije malih književnosti. Së bashku me Luca-Ioan Frana-n dhe Marina Gessnerin ka botuar  nën titullin Nabokov u Brašovu një antologji me prozë të shkurtër bashkëkohëse rumune.

partner projektesh

traduki partners 2014 d