përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Колекционер на любовни изречения

Sekulov, Aleksander.

sekulov_kolekcionarNjë ish-kërcimtare cirku vendos në ditët e fundit të jetës së saj që të mbledhë histori për një burrë, me të cilin ka bashkëjetuar dikur për dy ditë, 17 orë, 43 minuta dhe një numër të pamatshëm sekondash. Kërkimi i saj e çon lexuesin në vendet më të largëta dhe më ekzotike të botës. Një libër plot me fantazi, magji dhe botë të pafund përrallore.

Romani Колекционер на любовни изречения [Mbledhësi i shpalljeve të dashurisë] nga Aleksander Sekulov ka dalë në përkthim serbisht (fragment leximi) nga Marija-Joanna Stojadinović nën titullin Sakupljač ljubavnih kazivanja pranë botimeve Geopoetika, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d