përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Die Zauberschule und andere Geschichten

Ende, Michael .

ende_zauberschuleKrahas veprave kryesore që janë bërë të famshme, Michael Ende ka shkruar edhe një numër përrallash, fabulash e historish mjeshtërore për fëmijë dhe të rritur, të cilat janë përmbledhur në këtë libër. Ilustrimet janë nga Regina Kehn.

Die Zauberschule und andere Geschichten nga Michael Ende ka dalë në përkthim shqip (fragment leximi) nga Doreida Gedaj Kafexhiu nën titullin Shkolla e Magjisë dhe histori të tjera pranë botimeve Dudaj, Tiranë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d