përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

logo

click to enlarge!

small_traduki_logo_cmyk_blue
   blue
(2000x1000px/300dpi)
 small_traduki_logo_cmyk_white    white
(2000x1000px/300dpi)
small_traduki_logo_bw_black    bw-black
(2000x1000px/300dpi)
small_traduki_logo_bw_white    bw-white
(2000x1000px/300dpi)

Këtu mund ta shkarkoni logon në formate të ndryshme elektronike dhe konvertime në format zip. Përshtatet për përdorime të ndryshme (përkatësisht pozitiv ose negativ). Ekziston edhe modeli me ngjyra CMYK për shtypin ofset.

zip

partner projektesh

traduki partners 2014 d