përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

dëshmia e mbështetjes

 

Mbështetja e TRADUKI-t shënohet në veprën e përkthyer duke shtypur logon e TRADUKI-t dhe fjalinë e mëposhtme:

 

Botimi i kësaj vepre u mbështet financiarisht nga TRADUKI, një rrjet letrar ku bëjnë pjesë Ministria Federale për Europë, Integrim dhe Punë të Jashtme e Republikës së Austrisë, Zyra  e Jashtme e Republikës Federale të Gjermanisë, Fondacioni zviceran "Pro Helvetia", "KulturKontakt Austria" (ngarkuar nga Zyra e Kancelarit Federal të Republikës së Austrisë), Instituti "Goethe", Agjencia Sllovene e Librit "JAK", Ministria e Kulturës e Republikës së Kroacisë, Departamenti i Kulturës i Qeverisë së Principatës së Lihtenshtajnit, Fondacioni Kulturor i Lihtenshtajnit, Ministria e Kulturës e Republikës së Shqipërisë, Ministria e Kulturës dhe e Informimit e Republikës së Serbisë, Ministria e Kulturës dhe Identitetit Kombëtar e Rumanisë, Ministria e Kulturës e Malit të Zi, Panairi i Librit në Lajpcig, Ministria e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria e Kulturës e Republikës së Bullgarisë dhe Fondacioni "S. Fischer".

partner projektesh

traduki partners 2014 d