përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Kornitzer, Lacy

.

kornitzer_lacy

Lacy Kornitzer, ka lindur në Budapest, është regjisor dhe këshilltar teatri. Shkruan dhe përkthen tekste në prozë nga autorë bashkëkohës prej hungarishtes në gjermanisht. Më 2011 doli nën titullin Bekenntnisse eines Zuhälters [Rrëfimet e një kodoshi] përkthimi i tij i romanit Egy makró emlékiratai prej shkrimtarit László Végel. Lacy Kornitzer jeton në Berlin.

partner projektesh

traduki partners 2014 d