përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

kontakte

Hana Stojić    
(qendra TRADUKI )
S. Fischer Stiftung
Neue Grünstraße 17
D-10179 Berlin
  Tel.:+49-30-847-1211-21
Fax:+49-30-847-1211-19
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
     
Andrej Lovsin    
(qendra TRADUKI )
S. Fischer Stiftung
Neue Grünstraße 17
D-10179 Berlin
  Tel.:+49-30-847-1211-22
Fax:+49-30-847-1211-19
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
     
Brigitte Burgmann-Guldner    
KulturKontakt Austria
Universitätsstraße 5
A-1010 Wien
  Telefon +43-1-523-87-65-47
Telefax +43-1-523-87-65-20
E-Mail Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
     

Redaksia:
Margit Jugo (Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.)
Benjamin Langer  (Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.)

Këshillimi konceptues, vënia në zbatim dhe administrimi:
Berislav Župaric (Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.)

Përkthyer në shqip nga: Anila Shuka Mikat

partner projektesh

traduki partners 2014 d