përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

BETON Spezialausgabe, Stunde Null

z04_betonBeton, suplementi letrar, kulturor e shoqëror i gazetës së përditshme të Beogradit Danas, i kushtohet kritikës letrare, hulumtimit të lidhjeve midis ideologjisë nacionaliste dhe kulturës si dhe politikave kulturore.

Numri i veçantë i BETON Stunde Null (Ora Zero) (variant PDF ) u botua në kuadrin e programit „Autore dhe autorë nga Europa Juglindore lexojnë në Lajpcig“, që u organizua gjatë Panairit të Librit në Lajpcig 2011 me përkrahjen e fondacionit Robert Bosch, Panarit të Librit Lajpcig dhe TRADUKI-t, si dhe nga organizma kulturore nga vendet e Europës Juglindore..

partner projektesh

traduki partners 2014 d