përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

BETON Spezialausgabe, 01

z03_betonNë këtë numër të veçantë Beton, një shtojcë e pavarur e gazetës së përditshme të Beogradit Danas, përfshin një përzgjedhje tekstesh letrare nga antologjitë e letërsisë së re të Serbisë dhe Kosovës (Nga Beogradi, me Dashuri dhe Iz Prištine, s ljubavlju). Beton, suplementi letrar, kulturor e shoqëror, i kushtohet kritikës letrare, hulumtimit të lidhjeve midis ideologjisë nacionaliste dhe kulturës si dhe politikave kulturore.

Numri i veçantë i BETON, 01 (versioni PDF) doli me rastin e Panairit të Librit të Lajpcigut në mars 2011.

partner projektesh

traduki partners 2014 d