përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Vohburger, Dagmar

.

vohburger_dagmar
Dagmar Vohburger, i lindur më 1966, studioi gazetari në Berlin. Ajo punon për gazeta të ndryshme të përditshme dhe të përjavshme, për stacione radiofonike dhe agjenci PR. Më 2004 ishte zëdhënëse shtypi e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për femra në Köln, më 2005 bashkautore e emisionit radiofonik „Fjalëkryq Bosnje“ (Deutschlandfunk) e prej vitit 2006 më 2009 korrespondente e Serbisë për n-ost (rrjeti i informacionit për Europën Lindore). Dagmar Vohburger përkthen së bashku me Dragoslav Dedovićin prej serbishtes në gjermanisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d