përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Geiger, Arno

.

geiger_arno
© Marco Flammang

Arno Geiger ka marrë disa çmime, mes të tjerash, Çmimin Gjerman të Librit (2005), çmimin inkurajues të qytetit Bad Homburg "Friedrich Hölderlin" (2005, 2011), çmimin "Johann Peter Hebel" të landit Baden-Württemberg (2008), çmimin e nderit të Shoqatës Gjermane të Hospisit dhe Paliativit (2011) dhe çmimin letrar të Fondacionit "Konrad Adenauer" (2011). Ai jeton si shkrimtar i lirë në Volfurt (gjerm.Wolfurt) dhe në Vjenë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d