përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Schwanensee

Simsa, Marko.

simsa_schwanenseeBaleti i famshëm Liqeni i mjelmave me muzikë të Pjotr Çajkovskit, i magjeps përherë njerëzit. Historia tragjike e dashurisë midis princit Siegfried dhe Odetës së hijshme, mjelmat e magjepsura dhe intriga e magjistarit Mjekërkuqi, të joshin në një botë përrallore.

Libri për fëmijë Schwanensee [Liqeni i mjelmave] nga Marko Simsa ka dalë në përkthim bullgarisht (fragment leximi) nga Vasilka Vancheva nën titullin Лебедово езеро pranë botimeve Emas, Sofie.

partner projektesh

traduki partners 2014 d