përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Danius, Sara

.

danius_sarah
© Vogler
Sara Danius është specialiste e letërsisë dhe profesoreshë pranë Södertörn University College në Suedi. Ka marrë vlerësime të shumta, ka qenë gjithashtu fellow pranë Kolegjit shkencor në Berlin. Sara Danius ka botuar një numër librash, ndër të tjerë Prose of the World (2006) dhe së bashku me Hanns Zischlerin Nase für Neuigkeiten. Vermischte Nachrichten von James Joyce [Nuhatje për të reja. Lajme të përziera për James Joyce-in] (2008).

partner projektesh

traduki partners 2014 d