përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Cohen, Léa

.

cohen_lea
© Paul Zsolnay Verlag

Léa Cohen, e lindur më 1942 në Sofje, ka studiuar në qytetin e saj amtar piano dhe në Utrecht të Hollandës histori muzike. Ka qenë pianiste dhe drejtuese e filarmonisë në Sofje. Pas kthesës politike, ka bërë emër si publiciste, më vonë u bë ambasadore në Belgjikë, Luksemburg, Zvicër dhe Lihtenshtajn. Jeton sot në afërsi të Neuchâtel të Zvicrës dhe në Sofje3. Léa Cohen ka shkruar libra të shumtë, ndër ta romanin Консорциум Alternus, i cili, i mbështetur nga TRADUKI, është përkthyer në gjermanisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d