përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Shurbani, Ilira

.

shurbani_ilira
Ilira Shurbani, e lindur më 1956 në Tiranë, ka studiuar në Fakultetin Histori-Filologji të Universitetit të Tiranës. Prej vitit 1987 deri më 2000 ka punuar si mësuese e prej 2000 më 2005 ka qenë në shërbimin diplomatik. Prej vitit 2005 punon si përkthyese e lirë nga anglishtja, italishtja dhe kroatishtja.

Ilira Shurbani ka përkthyer ndër të tjera në shqip librat Ministarstvo boli dhe Muzej bezuvjetne predaje (Dubravka Ugrešić), të cilët janë botuar me mbështetjen financiare të TRADUKI-t pranë shtëpisë botuese Dituria, Tiranë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d