përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Damnjanović, Slobodan

.

damjanovic_slobodan
Slobodan Damnjanović ka lindur më 1951 në Beograd dhe ka studiuar aty filozofi dhe histori arti. Jeton në Beograd dhe është anëtar i Lidhjes së përkthyesve letrare, i Lidhjes së shkrimtarëve dhe i Lidhjes së përkthyesve të specialitetit dhe shkencorë të Serbisë. Përkthime nga gjermanishtja nga autorët Guido Knopp, Erich von Däniken, Horst Kraemer, Katharina Hacker, Herfried Münkler, Christian Meier, Lou Andreas-Salomé. Përkthime nga anglishtja nga autorët: Peter Singer, Ian Shapiro, John Brenkman, Sheldon S. Wolin, Jagdish Bhagwati. Përkthime nga autorët francezë: François Mauriac, Guy de Maupassant, Annie Lacroix-Riz, Michaël De Saint-Cheron.

partner projektesh

traduki partners 2014 d