përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Nasmijati psa

Savičević-Ivančević, Olja.

savicevic_pasA mund të mbajnë gratë skllevër? Shkon dot me bobbycar në Australi? Mund të çosh një sms në të ardhmen? Përse mbahen në Londër një i zi dhe një i bardhë dorë për dore? Si mund të bëhesh rreze hëne? Olja Savičević-Ivančević pyet me historitë e saj për njerëz në situata të pazakonta, në momente vendimtare, në mungesë drejtpeshimi, në qoshe të shoqërisë. E ndjeshme dhe e pagabueshme ajo gjen përgjigje të cilat nganjëherë të trondisin, por më së shumti të magjepsin

Ta bësh qenin të qeshë (Nasmijati psa) ka dalë në përkthim maqedonisht (sprovë leximi) nga Igor Isakovski nën titullin Да се насмее пес pranë botimeve Blesok, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d