përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Haver, Fadila Nura

.

haver_fadila
© Fadila Nura Haver
Fadila Nura Haver ka lindur më 1956 në Maglaj (Bosnje-Hercegovinë). Prej vitit 1998 jeton në Sarajevë. Shkruan dhe boton poezi dhe prozë, punon gjithashtu si opinioniste dhe gazetare e radios.

Për librin e saj me tregime Kad umrem da se smijem ka marrë më 2004 çmimin letrar Zoro. Më 2005 u botua pranë shtëpisë botuese Zoro ditari i saj lirik Plavi konji

partner projektesh

traduki partners 2014 d