përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Treiber, Jutta

.

treiber_jutta
© Jutta Treiber
Jutta Treiber, lindur më 1949 në Oberpullendorf të Burgenlandit (Austri) ka studiuar gjermanistikë dhe anglistikë dhe ka punuar si mësuese e gjermanishtes dhe anglishtes. Prej vitit 1988 është autore në profesion të lirë. shkruan për publik të çdo moshe. Veprat e Jutta Treiberit përfshijnë libra të ilustruar, libra për fëmijë, romane për të rinj dhe të rritur, poezi, musical-e për fëmijë, radiodrama, tregime të shkurtra në antologji të ndryshme dhe filma të shkurtër. Librat e saj janë përkthyer deri më tani në 23 gjuhë. Ka marrë çmime dhe nderime të shumta, ndër to çmimin e librit për fëmijë dhe librit për të rinj të qytetit të Vjenës si dhe çmimin austriak për librin për të rinj.

www.juttatreiber.com

partner projektesh

traduki partners 2014 d