përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Pantic, Mihajlo

.

pantic_mihajlo
Mihajlo Pantic lindi më 1957 në Beograd. Studioi pranë Fakultetit Filozofik të Universitetit të Beogradit dhe është sot shkrimtar, kritik letërsie dhe botues i disa revistave letrare, veç këtyre profesor në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Begoradit dhe nënkyretar i qendrës P.E.N. për Serbinë.

Mihajlo Pantic ka botuar një numër vëllimesh me tregime, kritika dhe prozë kritike. Veprat e tij kanë marrë çmime të ndryshme dhe janë përkthyer në mbi 20 gjuhë, ndër të tjera në frëngjisht, bullgarisht, sllovakisht, maqedonisht dhe hungarisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d