përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Geisler, Dagmar

.

geister_dagmar
© Jan Roeder (pa honorar)
Dagmar Geisler, e lindur më 1958 në Siegen, studioi për grafikë-design në Wiesbaden, ndërsa sot jeton si shkrimtare dhe ilustruese e lirë në afërsi të Mynihut. Deri më sot përveç një numri librash prej fëmijë të ilustruar prej saj, janë botuar edhe libra të tjerë ku ajo është autore dhe ilustruese, si libra me figura, kartona dhe këndime të para. Për librin ›Wanda und die Mädchenhasserbande‹ (Vanda dhe banda e vajza-urrejtësve) Dagmar Geisler mori në korrik 2007 çmimin Penzberger Urmel.

partner projektesh

traduki partners 2014 d