përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Lange, Kathrin

.

lange_kathrin
© Werner Pohl, Ilsede
Kathrin Lange lindi më 1969 në Goslar am Harz. Sot ajo jeton së bashku me të shoqin dhe dy djem në një fshat të vogël pranë Hidelsheimit në Saksoninë e Ulët. Prej vitit 2005 shkruan me sukses romane për të rritur dhe të rinj. Për romanin e saj historik për të rinj „E fshehta e astronomëve“ ajo mori çmimin ›Segeberger Feder‹ nga juria për të rinj e qytetit Bad Segeberg.

partner projektesh

traduki partners 2014 d