përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Shpallje: Writers-in-Residence: Reading Balkans 2020

.

reading balkansProgrami evropian  Reading Balkans edhe për vitin 2020 ka vënë në dispozicion rezidenca letrare. Ai financon gjithsej 21 bursa për vizita katërjavëshe në Novo mesto, Beograd, Shkup, Split, Tiranë, Prishtinë dhe Sarajevë. Autoret dhe autorët e interesuar mund të aplikojnë deri më  30 dhjetor 2019.

Shpallja (anglisht)

partner projektesh

traduki partners 2014 d