përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Mandić, Ethem

.

mandic ethemEthem Mandiq u lind në vitin 1986 në Podgoricë të Malit të Zi. Ka studiuar gjuhë-letërsi të sllavishtes së Jugut në Nikshiq, Zagreb dhe Sarajevë dhe ka punuar si mësues filloreje, asistent programi në Qendrën për Zhvillimin e OJQ-ve (CRNVO) si edhe menaxher programi dhe sekretar i përgjithshëm i ATAK (Alternativna Teatarska Aktivna Kompanija). Sot ai është Zëvendësdekan për Shkencën dhe Marrëdhënie Ndërkombëtar në Fakultetin e Gjuhës dhe Letërsisë Malazeze në Cetinje dhe doktoron në Zagreb. Ethem Mandiq ka botuar deri tani një roman.

partner projektesh

traduki partners 2014 d