Shtyp

Reading Balkans: Stefan Bošković në Prishtinë

.

696 boskovicShkrimtari malazez, Stefan Bošković, qëndroi në Prishtinë në prill të vitit 2019, si pjesë e programit të rezidencave të Qendrës Multimedia "Prishtina has no river". Ai iu prezantua publikut kosovar në  Galerinë Monet, në një lexim dhe bisedë  të udhëhequr  nga dramaturgia Fjolla Hoxha.

{vsig}696{vsig}