Shtyp

Shpallen bursa të reja për "Prishtina has no river 2019"

.

500 pristinaNë bashkëpunim me TRADUKI-n, Qendra Multimedia ka shpallur bursat e reja të rezidencës në kuadër të programit "Prishtina has no river". Shkrimtarë dhe përkthyes nga Europa Juglindore mund të aplikojnë për të ardhur në Prishtinë për një qendrim katërjavor (në muajt, shtator, tetor ose nëntor). Bursa përfshin fjetjen në një banesë të mobiluar tërësisht, mbulimin e kostove të udhëtimit dhe një shumë të ardhurash prej 700 Euro. Afati i fundit për kandidim: 15 mars 2019.

Shpallja (anglisht)