Shtyp

"Emerging Writer on Tour“ 2019/2020: Thirrje për aplikime për autorë të rinj

.

673 ausschreibungNë bashkëpunim me Festivalin Ndërkombëtar të Letërsisë Cúirt ( Irlandë) dhe Festivalin Botëror të Letërsisë shtëpisë botuese Fraktura (Kroaci), Festivali Ndërkombëtar i Letërsisë Vilenica (Slloveni) ka shpallur projektin "Emerging Writer on Tour“.

Mund të aplikojnë shkrimtare dhe shkrimtarë të rinj (deri në moshën 35-vjeçare) nga të gjitha vendet pjesëmarrëse të programit Creative Europe të BE-së. Projekti përfshin nga një vizitë 10 ditore në të tre festivalet partnere. Afati i fundit për aplikime është 18 shkurt 2019 .

Creative Europe, Thirrje për aplikime

Emerging Writer on Tour, Registration form