Shtyp

Lévy, Pierre Oscar

.

levy pierre oscarPierre Oscar Lévy, i lindur në Paris në vitin 1955, ka punuar si regjisor dhe kineast dokumentarist që nga vitet 1980 dhe ka fituar çmime të shumta për punën e tij, ndër to edhe në Festivalin e Filmit në Kanë. Château de sable është skenari i parë i tij me libra vizatimorë.