përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Jonathan (Intégrale) - Tome 4

Cosey.

639 cosey jonathanNjë i ri nga Perëndimi është në zonën kufitare midis Nepalit dhe Tibetit duke kërkuar gjurmët e kujtimeve të tij. Ai ka ikur nga psikiatria dhe vuan nga amnezia. Përvojat e tij dhe takimet misterioze e marrin me vete lexuesin në një aventurë të madhe shpirtërore.

Jonathan (Intégrale) – Tome 4 i Cosey-t është botuar në përkthimin kroatisht (fragment) të Jelena Prtorić-it me titull Jonathan integral 4 pranë botimeve Fibra, Zagreb.

partner projektesh

traduki partners 2014 d