përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Inokai, Yael

.

inokai yaelYael Inokai, e lindur në vitin 1989, në Bazel, studioi filozofi në Bazel dhe Vjenë, si dhe në Akademinë Gjermane të Filmit dhe Televizionit në Berlin. Ajo ka botuar tekste në revista letrare dhe portale interneti. Në vitin 2012 u botua romani i saj i parë, Storchenbiss. Për romanin Mahlstrom, 2017, iu dha çmimi Zviceran i Letërsisë, 2018. Yael Inokai jeton dhe punon në Berlin.

partner projektesh

traduki partners 2014 d