Shtyp

Prah, Uroš

.

prah urosUroš Prah, i lindur në vitin 1988, studioi letërsi të krahasuar dhe filozofi në Lubjanë. Vëllimi i tij i parë me poezi u botua në vitin 2012 me titull Čezse polzeči . Në vitin 2015 vijoi libri me poezi, Tišima. Uroš Prah është bashkëthemelues dhe redaktor i revistës dhe organizatës paraletrare IDIOT.