përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Seethaler, Robert

.

seethaler robertRobert Seethaler, i lindur në vitin 1966 në Vjenë, është shkrimtar dhe skenarist i vlerësuar me shumë çmime. Romanet e tij Der Trafikant (2012) dhe Ein ganzes Leben (2014) janë bërë të famshëm në nivel ndërkombëtar. Në vitin 2018 u botua romani i tij i ri, Das Feld . Robert Seethaler jeton në Vjenë dhe Berlin.

partner projektesh

traduki partners 2014 d