përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Vukajlović-Fischer, Nataša

.

vukajlovic fischer natasaNatasa Vukajlović-Fischer, e lindur në Beograd në vitin 1968, u largua nga vendlindja  pasi u diplomua në drejtësi në vitin 1992 dhe u vendos në Köln. Deri më tani, ka botuar përkthime të Jenny Erpenbeck-ut dhe Robert Seethaler-it, dhe pjesë teatrore, poezi dhe libra për të rinj në gjermanisht. Ka punuar si përkthyese për Deutsche Welle-n dhe aktualisht punon për Westdeutscher Rundfunk në Köln, ku edhe banon.

partner projektesh

traduki partners 2014 d