përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Zwei Herren am Strand

Köhlmeier, Michael.

634 koehlmeier gospodaNjë roman mahnitës për Winston Churchill-in dhe Charlie Chaplin-in: Dy miq që nuk mund të ishin më të ndryshëm dhe që – secili në mënyrën e vet – luftojnë kundër së keqes. Njëri krijoi kryeveprën, Diktatori i Madh, tjetri me vullnetin e tij për qëndresë udhëhoqi një komb të tërë në luftën kundër Adolf Hitlerit. Me syrin e një rrëfyesi të madh dhe plot fantazi, Michael Köhlmeier e ka kuptuar se çfarë fshihet pas kësaj dysheje të fortë: historia e shekullit 20, midis artit dhe politikës, komedisë dhe seriozitetit.

Zwei Herren am Strand [Dy zotërinj në plazh] i Michael Köhlmeier-it është botuar në përkthimin sllovenisht (fragment) të Ana Grmek-ut me titull Gospoda na obali pranë botimeve Ebesede, Lubjanë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d