përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Das ist kein Papagei!

Schami, Rafik.

636 schami papagajKafsha shtëpiake e Linës dhe prindërve të saj, siç rekomandohet nga shitësi kafshëve, është një papagall. Sepse papagallët janë të bukur dhe të zgjuar. Por ai nuk dëshiron të flasë dhe askush nuk e kupton pse. Përveç Linës, e cila e di fare mirë se çfarë ka. Ajo mund t'ua shpjegojë gjithçka prindërve, por prindërit nuk i dëgjojnë fëmijët. Një vepër klasike për fëmijë, e rrëfyer me një humor të veçantë dhe ilustrime nga Wolf Erlbruch!

Das ist kein Papagei! [Ky nuk është papagall] i Rafik Schamit është botuar në përkthimin sllovenisht (fragment) të Tina Mahkota-s me titull To ni papagaj! pranë botimeve Založba Zala, Lesce.

partner projektesh

traduki partners 2014 d