përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Mankollari, Eljana

.

mankollari eljanaEljana Mankollari u lind në Korçë (Shqipëri). Studioi media, shkenca komunikimi dhe shkenca politike në Universitetin e Hamburgut në Gjermani. Punon si këshilltare kulture në Ambasadën Austriake në Tiranë, Shqipëri. Është nëna e një vajze shtatëvjeçare që lexon çdo ditë literaturë për fëmijë dhe beson se arti, kultura dhe letërsia janë urat më të mira të komunikimit dhe mjetet lidhëse mes popujve dhe njerëzve. Ajo është e bindur se përkthimi letrar është shumë i rëndësishëm për shkëmbimin ndërkulturor.  Alle da! Unser Kunterbuntes Leben është përkthimi i saj i parë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d