përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Bursat Paul Celan në Vjenë 2019/20

.

325 paul celan ausschreibungInstituti për Shkencat Humane (IWM) ka shpallur për vitet 2019/20 bursat e reja Paul Celan për përkthyese dhe përkthyes. Programi mbështet përkthimin e teksteve kanonike dhe veprave bashkëkohore me rëndësi kyçe për shkencat humane, sociale dhe kulturore ndërmjet një gjuhe europiano-linore dhe një gjuhe europiano-perëndimore ose ndërmjet dy gjuhëve europiano-lindore. Afati i fundit i aplikimit për bursat, të cilat ofrojnë një qëndrim deri në gjashtë muaj në Vjenë, është data 28 shkurt 2019.

partner projektesh

traduki partners 2014 d