përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Reading Balkans: Thirrje për aplikim për rezidencat e vitit 2019 (afati i aplikimit është zgjatur)

.

reading balkansEdhe për vitin 2019 do të ndahen bursa rezidencash në kuadër të projektit Reading Balkans. Bëhet thirrje për aplikim për gjithsej 21 rezidenca katërjavore në Novo mesto, Beograd, Shkup, Split, Tiranë, Prishtinë dhe Sarajevë. Autore dhe autorë të interesuar mund të aplikojnë për bursat ende deri në datën 4 nëntor 2018.

Shpallja (anglisht)

partner projektesh

traduki partners 2014 d