përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Tombola ali življenje!

Tratnik, Suzana.

627 tratnik tombola zivotaGjashtëmbëdhjetëvjeçarja Mia rritet në një qytet të vogël e monoton. Ajo jeton me nënën e saj, e cila dëshiron të gjejë punë për të me çdo kusht. Babai vjen vetëm herë pas here për t'i mbushur kokën me premtime boshe dhe fantazira për një të ardhme më të mirë. E zhgënjyer nga gjithçka - shkolla, kërkimi i punës, prindërit, e dashura dhe dashuria –Mijës i duhet të gjejë rrugën e jetës.

Tombola ali življenje! [Tombola ose jetën!] i Suzana Tratnik-ut është botuar në përkthimin serbisht (fragment) të Nina Gugleta-s me titull Tombola ili život! pranë Areté, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d