përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Gugleta, Nina

.

gugleta ninaNina Gugleta, e lindur në vitin 1979, studioi shkencat klasike në Fakultetin e Arteve në Beograd dhe kreu një master për botime në Lubjanë. Në vitin 2015 themeloi shtëpinë botuese "Areté", të cilën e menaxhon ende. Përkthimet e saj letrare nga anglishtja dhe sllovenishtja përfshijnë vepra autorësh si Gian Biagio Conte, Vinko Möderndorfer, Tomo Podštešek, Andrej E. Skubic, Suzana Tratnik dhe Miha Mazzini.

partner projektesh

traduki partners 2014 d