përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Oficirji, služkinje in dimnikarji

Dolar, Mladen.

616 dolar oficiriNisur nga thënia e Kierkegaardit se njerëzimi mund të ndahet në oficerë, shërbëtorë dhe oxhakpastrues, Mladen Dolar i udhëheq lexueset dhe lexuesit e studimit të tij përmes koncepteve themelore të mendimit psikanalitik dhe strukturalist dhe trajton një seri pyetjesh kyçe në gjurmët e Freud-it, Lacan-it dhe Hegel-it.

Oficirji, služkinje in dimnikarji [Oficerë, shërbëtorë dhe oxhakpastrues] i Mladen Dolar-it është botuar në përkthimin serbisht (fragment) të Maja Đukanović-it me titull Oficiri, služavke i dimničari pranë botimeve Akademska knjiga, Novi Sad.

partner projektesh

traduki partners 2014 d