përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Genazino, Wilhelm

.

genazino wilhelmWilhelm Genazino, i lindur në vitin 1943 në Mannheim, është një nga shkrimtarët më të rëndësishëm bashkëkohorë gjermanë. Ai u bë i njohur në vitin 1977 me romanin trilogji Abschaffel. Vepra e tij e gjerë është vlerësuar me shumë çmime, ndër të tjera me çmimet "Georg Büchner" dhe "Kleist". Wilhelm Genazino jeton në Frankfurt.

partner projektesh

traduki partners 2014 d