Shtyp

Il numero dei vivi

Gezzi, Massimo.

611 gezi numeroQysh në titull ky vëllim me poezi na transmeton mesazhin e një hapjeje ndaj botës dhe jetës. Libri bind me dendësinë e tij, me të cilën ai trajton një ide konkrete: pranimin e papërsosmërisë së qenies sonë. Por për lexueset dhe lexuesist janë me vlerë edhe disa tekste, në vargje dhe në prozë, disa prej të cilave janë bërë të paharruara.

Il numero dei vivi [Numri i të gjallëve] i Massimo Gezzit është botuar në përkthimin bullgarisht (fragment) të Vessela Lulova Tzalova-s me titull Броят на живите pranë botimeve Matcom, Sofje.