përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Schaper, Rüdiger

.

schaper ruedigerRüdiger Schaper u lind në vitin 1959 në Worms. Jeton dhe punon si gazetar dhe kritik teatri në Berlin. Aty ai është drejtor i redaksisë së kulturës së gazetës Tagesspiegel, në të cilën punon prej vitit 1999. Dhjetë vjet me radhë ka qenë korrespondent kulture në Süddeutsche Zeitung. Libri i tij Moissi. Triest – Berlin – New York. Eine Schauspielerlegende është botuar në përkthimin shqip me mbështetjen e TRADUKI-it.

partner projektesh

traduki partners 2014 d