përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Shpallje: Programi artistë në rezidencë 2019

.

646 artist in residenceZyra e Kancelarit të Austrisë në bashkëpunim me KulturKontakt Austria vë në dispozicion për vitin 2019 50 bursa rezidencash në Austri. Për këtë program bursash mund të aplikojnë krijues të huaj, ndër ta edhe shkrimtare dhe përkthyes veprash letrare. Dokumentet duhen dorëzuar nëpërmjet platformës online artists-in-residence-austria. Afati i fundit për aplikim është 30 shtator 2018.

Shpallje (gjermanisht)

Shpallje (anglisht)

partner projektesh

traduki partners 2014 d