përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Drago Glamuzina

.

glamuzina dragoDrago Glamuzina u lind në vitin 1967 në Vrgorac të Kroacisë. Pas studimit për letërsi të krahasuar dhe filozofi në Zagreb, punoi si gazetar dhe redaktor. Që nga viti 2011 është kryeredaktor i shtëpisë botuese VBZ me seli në Zagreb. Deri tani Glamuzina ka botuar disa vëllime me poezi dhe romane. Veprat e tij kanë marrë disa çmime dhe janë përkthyer në disa gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d