përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Kruso

Seiler, Lutz.

609 seiler krusoAventurë ishullore dhe historia e një miqësie të jashtëzakonshme: Kruso tendos harkun kohor nga vera e vitit 1989 deri në ditët e sotme. Hulumtimi unik që ka si bazë ky libër ndjek gjurmët e njerëzve që të zhdukur gjatë arratisjeve të tyre në Detin Baltik dhe këto gjurmë na çojnë deri në Kopenhagë, në katakombet e Policisë Shtetërore Daneze. Kur ndodh fatkeqësia, Edgar Bendler arratiset nga jeta e tij. Ai bëhet pjatalarës në ishullin Hiddensee. Në një pijetore shumë lart mbi det, ai njihet me Alexander Krusowitsch–in, shkurt Kruso. Nis një miqësi e vështirë dhe e brishtë.

Kruso [Kruso] i Lutz Seiler-it është botuar në përkthimin sllovenisht (fragment) të Štefan Vevar-it me titull Kruzo bei Sodobnost International, Lubjanë..

partner projektesh

traduki partners 2014 d