përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Cercel, Cristian

.

cercel cristianCristian Cercel, i lindur në vitin 1984 në Bukuresht, kreu Studimet Evropiane në Universitetin e Bukureshtit (BA) dhe Studimet e Nacionalizmit në Universitetin e Evropës Qendrore në Budapest (MA). Në vitin 2012 mbrojti doktoratën pranë Universitetit Durham (Britani e Madhe). Në vitet 2008/2009 ka punuar si redaktor i revistës kulturore Observator Cultural. Ka marrë disa bursa hulumtuese dhe aktualisht është duke punuar si asistent në Institutin për Lëvizjet Sociale në Universitetin Ruhr Bochum. Cristian Cercel përkthen nga gjermanishtja, italishtja dhe anglishtja në rumanisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d